Samenwerken zonder Gezeik!

Sommige samenwerkingen hebben een verhaal, een reis...

September 2021 tijdens Corona zat ik op het strand van Scheveningen met een wijntje.
Ik mijmerde weg de zee in en keek naar het Reuzenrad. Ik visualiseerde dat er allemaal coaches in het rad zaten en we er met de methode Blauwprint.com coaching en trainingen konden geven.  Het samenwerken in het verleden gaf ons aansluiting op het heden en nu dus ook in de toekomst. 

Maaike en ik wilden beiden een toffe samenwerking zonder gezeik en zo geschiede. 
En zijn we dus nieuwsgierig naar jullie verhaal en samenwerking. 

Pal boven de Noordzee, op de Pier in Scheveningen bevindt zich de training locatie van Samenwerken Zonder Gezeik. Deze bijzondere locatie geeft jou en je team het gevoel dat je er echt even tussen uit bent. Een mooie ervaring en omgeving voor o.a. Heidagen, Teambuilding en/of een Inspiratiedag.

Sterke teams op de werkvloer ontstaan niet door enkel geschikte kandidaten voor het werk aan te nemen. Er zijn activiteiten nodig om tot een sterke teambuilding te komen. Bij Samenwerken Zonder Gezeik helpen wij je graag op weg en kan je op het strand heerlijk uit wapperen of een duik nemen ter ontspanning. 

Ontwerp zonder titeljpg

Terwijl je samen geniet van een dagje uit, werk je aan een stevig fundament voor je team. Dit doe je vooral door plezier te maken, je teamleden beter te leren kennen en vraagstukken op een speelse manier in beeld te brengen.

  •  Wat speelt er nu in het team?
  •  Wat is belangrijk voor jou / je team / het bedrijf?
  •  Wat zijn ieders kwaliteiten en hoe kun je die nog effectiever inzetten?
  •  Hoe ziet de ideale teamopstelling eruit?

We maken hierbij o.a. gebruik van inmiddels bewezen en effectieve Blauwprint methode. Hierbij breng je met miniaturen vraagstellingen in beeld. Dit is niet alleen leuk om te doen, het werkt ook fijn ter ondersteuning om jouw verhaal te delen.

Deze all-in belevenis is compleet verzorgd, inclusief een unieke activiteit in het reuzenrad. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Nieuwsgierig naar training Samenwerken Zonder Gezeik? Check het filmpje!

Trainingsdetails:

– Voor groepen vanaf 8 personen
– Incl.: lunch, drankjes, tussendoortjes, feestelijke afsluiter met entree reuzenrad
– Duur: 1 dag

Voor informatie www.samenwerkenzondergezeik.nu