DKCC & De Blauwprint.com Methode

De Blauwprint.com methode brengt kennis en ervaring uit verschillende disciplines bijeen; onder meer vanuit de psychologie, speltherapie, communicatie en team-coaching. Die combinatie van expertise verzekert je als opdrachtgever van een onderbouwde aanpak. In het spel kom je met je binnenwereld van behoeften, verlangens, gevoelens, en fantasie in interactie met de buitenwereld van omstandigheden, gebeurtenissen en materialen tot een nieuwe creatie en daardoor tot nieuwe zingeving.

Als Blauwprint coach en licentiehouder kan ik o.a. andere ondernemende vrouwen & mannen met vele interesses begeleiding bieden. De kracht van verbeelding en het visualiseren brengt zoveel meer in beeld. Persoonlijk ga ik graag uitdagingen aan om vanuit dromen naar doen te komen. Dit overkwam me ook met het reuzenrad op de Pier in Scheveningen. Want als een droom zag ik ons als coaches vrolijk zijn en mensen zandstorm sessies geven. Zo gaaf dat dat dan ook echt gebeurt samen met elkaar als een team. Dat geeft plezier en energie voor weer een nieuw idee.

Wat is de Blauwprint Methode? Klik Hier  voor een wetenschappelijke onderbouwing.

Als coach, trainer en creatieve talentontwikkelaar werk ik graag samen met organisaties, onder andere in: de zorg-, welzijn-, onderwijs- en kunst- en cultuursector. Hierdoor weet ik dat er veel behoefte is aan extra aandacht, niet alleen op individueel vlak, maar zeker ook in teamverband. Ook als er verandering nodig is dan is dat spannend en uitdagend om weer samen te bouwen aan een authentieke organisatiecultuur. Want hoe doe je dat allemaal en hoe hou je een positieve teamspirit.

Let's Play! Together
Filosoof Plato ; "You discover more about a person in an hour of play the in a year of conversation."  

8191759f-30f7-4aa3-911a-311c59fce445jpg