Blauwprint Fotoshoot HD 5 - kopiejpg

Mijn naam is Ismène Elbers en ben ik een happy multipotentialite!  

In mijn praktijk genaamd "De Kunst CultuurCoach" neem ik jong en oud mee in mijn wereld van creativiteit.

Als multidisciplinair, creatief cultuur ondernemer ging niet alles over rozen. Toch was juist al die onwetendheid over de kracht van creativiteit in de maatschappij wat mijn missie op bewustwording hierin versterkte.        

Na verschillende studies, experimentele fases, trainingen en werkzaamheden heb ik nu eindelijk een fysieke plek waar datgene wat ik wil uitdragen ook zichtbaarheid krijgt.

Op jonge leeftijd werd ik reeds gefascineerd door het podium, toch was beeldende kunst iets wat me kon brengen naar een veilige stilte, in de vaak veel te rumoerige stormen om me heen. Nu langzaam aan is werken aan mijn ontwikkeling als beeldend kunstenaar zichtbaar, het geeft me bewust rust en is het mijn uitlaatklep om tot naar mezelf te komen. Het podium zoek ik nog steeds op en op aanvraag breng ik theatrale lezingen, of een eigen geschreven programma als zangeres-theatermaakster op de planken. Een leven lang leren en ontwikkelen als creatieveling houdt me jong, bij de tijd en om daarin mijn eigen instrument te zijn, geeft erg veel vrijheid en plezier. Van mijn hobby m'n beroep maken is mij dan ook echt met vallen en opstaan gelukt.

Door mijn reizen mocht ik naast België en Nederland ook op de Filipijnen en in Spanje wonen. In Azië kreeg ik de kans om mooie projecten invulling te geven op gebied van armoedebestrijding en talentontwikkeling.

Als pleitbezorger van creativiteit, onder andere door mijn multidisciplinaire leven, voelt het als een groot voorrecht deze kennis & kunde te mogen doorgeven, verbinden en te gebruiken binnen coaching en trainingssessies. Van jong tot oud, van kunstenaar tot boekhouder, iedereen die inspiratie, begeleiding, advies of een sparring-moment nodig heeft, is bij mij in de praktijk welkom.

Met een creatieve groet,

29272681-6ad6-4023-a0a4-071d59885fd0png